Bekendmaking Finalisten Familiebedrijven Award 2015

Familiebedrijven Award onderstreept belang van familiebedrijven voor Nederlandse economie

31 MARCH 2015, ZEIST
Summary
Met gepaste trots maakt Stichting Familie Onderneming vandaag bekend welke finalisten meedingen naar de Familiebedrijven Award voor het jaar 2015:
  • Walraven uit Mijdrecht
  • Enza Zaden uit Enkhuizen
  • Nolet Distellery uit Schiedam
  • De Heus Diervoeders uit Ede
  • Barenbrug Groep uit Nijmegen

Woensdag 24 juni a.s. zal tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt welk familiebedrijf de Familiebedrijven Award 2015 wint. In de tussenliggende periode zal de jury bezoeken afleggen aan de genomineerde bedrijven en zorgvuldig afwegen wie van de finalisten zich uiteindelijk een jaar lang het beste Familiebedrijf mag noemen. In 2013 ontving Gassan Diamonds de eerste editie van deze jaarlijkse award en daarmee trad Benno Leeser, CEO van Gassan Diamonds, voor de periode van een jaar toe tot de jury. In 2014 werd hij als jurylid opgevolgd door Henny Westland die met haar familiebedrijf Westland Kaas de tweede award in ontvangst mocht nemen. 

Download PDF
Download PDF
About Familiebedrijven Award

De Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf meer onder de aandacht te brengen. De Stichting looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.